Üdvözöljük a

Vállalkozói fórumot tartottak a Móravárosi iskolában | Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Vállalkozói fórumot tartottak a Móravárosi iskolában

Szerző: dr. Beregszászi Ferenc | 2018. február 8.

Móravárosi_fórumA Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Szegedi SZC Móravárosi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája 2018. február hónapban 3 alkalommal vállalkozói fórumot szervezett Épületgépészeti szakmákban, a Villamosipari szakmákban és a Hegesztő és gépészeti szakmában, ahol az iskolával kapcsolatban álló cégek, vállalkozások lehetőséget kaptak, hogy bemutatkozzanak a diákok előtt.

 

A program elsődleges célja, hogy megerősítse az Iskola és a vállalkozások kapcsolatát, illetve a kilencedik és tizedik évfolyamos tanulóknak tanulószerződéses gyakorlati képzési lehetőséget, a végzősöknek, felnőtteknek pedig esetenként munkahelyet kínálhattak.

 

A Móravárosi iskola február 6-án Épületgépészeti szakmákban, február 12-én Villamosipari szakmákban, február 13-án Hegesztő és gépészeti szakmában, összesen közel 25 vállalkozás, és közel 100 tanuló körében volt nagy sikere a rendezvénysorozatnak.

 

További centrumos tagintézmények február és március hónapban várják a fórum iránt érdeklődő gazdálkodó szervezeteket, tanulókat. 

 

 

 

Móra_fórum