Üdvözöljük a

Gazdálkodó szervezetek nyilvántartásba vétele | Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2018 December >>
KeSzeCsüSzoVa
     12
3456789
10111213
14
1516
17181920212223
24252627282930
31      

Gazdálkodó szervezetek nyilvántartásba vétele

 

A gazdasági kamarákról szóló törvény szerint minden ott meghatározott gazdálkodó szervezet, köteles kamarai nyilvántartásba vételüket kezdeményezni, a kamarai közfeladatok ellátásához évente március 31-ig 5.000,- Ft kamarai hozzájárulást fizetni, a Kamara pedig köteles részükre a törvényben meghatározott szolgáltatásokat térítésmentesen nyújtani.

A kötelező regisztráció független a gazdasági és szakmai kamarai tagságtól, a kereskedelmi és iparkamarai tagság továbbra is önkéntes maradt, így a regisztrált vállalkozások nyilvántartásba vételükkel nem válnak kamarai taggá. A tagságba történő felvételt a kamara elnöksége felé külön kell kérelmezni.

 

A nyilvántartásba vételről és az új kamarai szolgáltatásokról az alábbi linkekre kattintva olvashat. 

 

Új kamarai szolgáltatások

 

Az utóbbi két honlapra a rendezett regisztrációival rendelkező vállalkozások léphetnek be adószám és az online regisztrációs felületen (kamreg.hu) megadott jelszóval. Aki még nem rendelkezik jelszóval, szintén a kamreg.hu honlapon tud igényelni. Adószám megadását követően a „Nem tudom jelszavam” gombra kattintva kérhető új jelszó. Ezt követően az adatlapon megadott email címre érkezik egy email, amelyben található linken megadhatja jelszavát.

 

 

Ha probléma merül fel a jelszó igénylésekor, illetve a kamarai nyilvántartásba vételről vagy a szolgáltatásokról szeretne bővebb információhoz jutni, kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a 62/554-250-os telefonszámon vagy a regisztracio@csmkik.hu email címen.

 

A regisztrációval kapcsolatban eddig leggyakrabban felmerült kérdésekre erre a linkre kattintva talál választ!

 

 

Amennyiben további kérdése van tegye fel azokat az alábbi űrlap segítségével: