Üdvözöljük a

Európanizáció – Online Önértékelési Kérdőív a képző intézmények és KKV-k európanizációs szintjének mérésére | Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2018 December >>
KeSzeCsüSzoVa
     12
3456789
10111213
14
1516
17181920212223
24252627282930
31      

Európanizáció – Online Önértékelési Kérdőív a képző intézmények és KKV-k európanizációs szintjének mérésére

Szerző: Đurović Eva

 

Készen áll szervezete az európai környezet kihívásaira? Milyen stratégiákkal teheti hatékonyabbá működését? Hogyan növelheti szervezete európanizációs szintjét?

Ezekre a kérdésekre ad választ és egyben megoldást az "Európanizáció" című stratégiai partnerségi projekt, melyet a Csongrád Megyei kereskedelmi és Iparkamara a német emcra Gmbh főpartnerségével valósít meg. A projektet az Európai Unió Erasmus+ programja támogatja.

 

 

BŐVEBBEN A PROJEKTRŐL

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

A PROJEKT HÍREI

Berlinben tartották a projekt zárókonferenciáját

 

2016. szeptember 1-jén került megrendezésre a lassan már két éve futó, a megvalósítás végéhez közeledő Európanizáció című projekt záró konferenciája Berlinben.  A projektkonzorcium a rendezvényen bemutatta a projekt fő termékét, az online önértékelési eszközt, melynek segítségével az oktatási intézmények mérni tudják saját nemzetköziesedési szintjüket.

TOVÁBB A HÍRHEZ!

 

 

 

 

 

  

 Sikeres Online felmérés az Európanizáció projektben

 

Sikeresen zárult az az Online önértékelési eszköz fejlesztését megalapozó online felmérés, melyben több, mint 520 személy és szervezet vett részt 40 országból, beleértve az EU mind a 28 tagállamát is.

TOVÁBB A HÍRHEZ!

 

 

  

 

Online felmérés a sikeres EU-s működésért

 

Oktatási intézmények figyelmébe ajánljuk az Európanizáció projekt keretében elkészült, EU egészére kiterjedő felmérést, mely a projekt keretében létrejövő Online Önértékelési Kérdőív megalapozását szolgálja. A kérdőív anonim, kitöltése maximum 15 percet vesz igénybe.

TOVÁBB A HÍRHEZ!

 

 

 

Az Erasmus+ Program céljai

 

Az Erasmus+ program célja, hogy előmozdítsa a készségek és a foglalkoztathatóság fejlesztését, továbbá hogy elősegítse az oktatás, a képzés és az ifjúsági munka korszerűsítését. A hétéves futamidejű program 14,7 milliárd eurós költségvetésből gazdálkodhat, ami 40%-os emelkedést jelent a jelenleg rendelkezésre álló kerethez képest.

TOVÁBB A HÍRHEZ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csatolt állományok: