Üdvözöljük a

Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2017 Március >>
KeSzeCsüSzoVa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27
28
293031  

Facebook-on a cégem képzések a Kamarában

2017. március 1.

 

Idén tavasszal is megrendezésre kerülnek online kommunikációs képzéseink a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Enterprise Europe Network szegedi irodájának közreműködésével. A képzések egy-egy délelőttöt vesznek igénybe és gyakorlatias jellegűek.

Magyar Formatervezési Díj pályázat

2017. március 28.

A Magyar Formatervezési Díjat (MFD) minden év kora tavaszán hirdetik meg termék, vizuális kommunikáció, terv és diák kategóriában. A pályázatokat az évente felkért nemzetközi bírálóbizottság két fordulóban értékeli, a kategóriánként legszínvonalasabbnak ítélt alkotások elnyerik a Magyar Formatervezési Díjat.

Hatékonyságnövelés okosan!

2017. március 23.

Az üzleti élet nagy kihívása, hogyan tudják a vállalkozások hatékonyságukat növelni, mi módon tudnak versenyképesek maradadni a tőkeerős nyugati piac szereplőivel. A klubülésen előadóink segítségével ismerhető meg egy metódus, mely három alapvető kulcsszóra koncentrál; adatgyűjtés - rendszerezés – cselekvés. Az Ipari és Innovációs Klub együttműködve az Informatikai, Távközlési és Logisztikai Klubbal április 4-én 14 órakor várja a téma iránt érdeklődőket.

Virtuális valóság (VR) Világkongresszus Bristolban

2017. március 21.

Az Enterprise Europe Network hálózat 2017. áprilisában rendezi meg a Virtuális valóság (VR) Világkongresszust és Üzleti Találkozót. A kongresszus fő célja az új fejlesztéseken dolgozó kutató-fejlesztők, start-up-ok és az új megoldásokat, lehetőségeket kereső stakeholderek egymással történő megismertetése, együttműködési lehetőségek feltérképezése.

 

 

Új piacokat, külföldi partnereket keres? - Frissítjük külgazdasági adatbázisunkat

2017. március 13.

Kamaránk Enterprise Europe Network irodája 2017 tavaszán frissíti a korábban létrehozott angol nyelvű elektronikus külgazdasági adatbázisát, mely kiváló bemutatkozási lehetőséget teremt azoknak a vállalkozásoknak, akik új piacokat, külföldi üzleti lehetőségeket, beszállítókat, együttműködő partnereket keresnek.

Pályázati fórum Csongrádon

2017. március 16.

A Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft - a CSMKIK Csongrád térségi szervezetével együttműködve pályázati fórumot szervez  2017. március 29-én, amelyen a KKV-szektor pályázati aktualitásai mellett a lakosság energetikai, illetve a gazdálkodók aktuális fejlesztési lehetőségeiről is szó esik majd.

Reklámklub – A kiterjesztett valóság lehetőségei az üzleti életben

2017. március 23.

Hazánkban is egyre többször látjuk, hogy valaki okostelefonját használva információkat olvas le egy-egy épületről, vagy éppen egy üzlet utcafrontjáról anélkül, hogy az a valóságban ki lenne táblázva. Sőt hasonló megoldások már a legmodernebb kiállításokról sem hiányozhatnak. Kicsit egyszerűsítve ez a kiterjesztett valóság, és a rengeteg üzleti lehetőséget magában hordozó újítás lesz a téma  kamaránk reklámklubjában 2017. április 6-án csütörtökön.

Erősödő regionális kapcsolatok - kamaránk együttműködési megállapodást írt alá a Vajdasági Gazdasági Kamarával

2017. március 23.

2017. március 21-én együttműködési megállapodást írt alá a Vajdasági Gazdasági Kamara új elnöke, Boško Vučurević, és kamaránk elnöke, Nemesi Pál.

IV. Nemzetközi B2B Szoftver Napok Bécsben

2017. március 20.

Az Enterprise Europe Network hálózat közreműködésével 2017. április 25-26-án idén immár 4. alkalommal kerül megrendezésre Bécsben a Nemzetközi B2B Szoftver Napok üzleti találkozó, mely kiváló lehetőséget kínál üzleti kapcsolatépítésre, új projektpartnerek felkutatására.