Üdvözöljük a

Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2018 Április >>
KeSzeCsüSzoVa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232426272829
30      

Konferencia a GTK-n

2018. április 11.

A Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetsége (GTTSZ) és a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara 2018. április 20-án a GTK Főépületében (Kálvária sgt. 1.) A közpénzügyi gondolkodás megújítása a közgazdaságtan és az oktatás korszerűsítése révén címmel konferenciát szervez. 

Humán Klub - Játék a fókuszban, avagy a kiválasztás különleges vadi új módszerei

2018. április 4.

Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Humán Szakemberek Országos Szövetsége tisztelettel meghívja a soron következő Humán Klub ülésre. Ez alkalommal a "játék a fókuszban", avagy a kiválasztás különleges vadi új módszereiről beszélgethetünk Holics Andrással az Indivizio Kft. ügyvezetőjével. Felhívjuk kedves klubtagjaink figyelmét, hogy, új időpontban kezdődik a rendezvény 14 órakor.

Ismét e-építési napló képzés a Kamarában

2018. március 27.

Kamaránk évente legalább négy alkalommal szervez elektronikus építési napló vezetését segítő gyakorlati képzést. Két alkalommal kerül sor kezdő képzésre és két alkalommal haladó képzésre. Amennyiben igény mutatkozik több képzésre, további képzés időpontokat jelölünk ki.

Átadtuk a Dr. Csada László-díjat

2018. március 13.

Immáron ötödik alkalommal adták át a Dr. Csada László-díjat 2018. március 13-án kedden Szegeden, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Székházában. A fogyasztóvédelmi elismerést közigazgatási, civil és vállalkozási területen osztotta ki a díjat alapító három szervezet, a Csongrád Megyei Kormányhivatal, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Dél-alföldi Fogyasztóvédelmi Egyesület.

Facebook-on a cégem képzések a Kamarában

2018. február 5.

Tavasszal újra indulnak Facebookon a cégem online kommunikációs képzéseink a  Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Enterprise Europe Network szegedi irodájának közreműködésével.

Szeretné turisztikai vállalkozását fenntarthatóbbá tenni? Töltse ki kérdőívünket!

2018. április 10.

Ön a turisztikai szektorban tevékenykedik? Érdkeli hogyan tehetné vállalkozását fenntarthatóbbá? Amennyiben igen, kérjük, töltse ki 10 perces, anoním kérdőívünket!

Indul a tavaszi konjunktúra felmérés

2018. április 3.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság- és Vállalkozáskutató Nonprofit Kft. (MKIK GVI) 1998 óta évente kétszer rendszeresen felméri a magyar vállalkozások üzleti helyzetét és várakozásait. A kutatás vizsgálja a kötelező béremelés vállalkozásoknál jelentkező hatásait is.

InnCommerce Partnertalálkozó Kamaránkban - hamarosan itt az online platform!

2018. március 20.

Az InnCommerce projekt megvalósításában résztvevő partnerszervezetek képviselői negyedik alkalommal Szegeden, kamaránkban találkoztak egymással. A projekt keretén belül egy olyan online platform kerül kidolgozásra, melynek segítségével a fiatal vállalkozások egy online játékkal sajátíthatják el az innovatív termékek/szolgáltatások piacra juttatásához szükséges tudást.Young Spirit program – Összehozzuk a vállalkozókat és a kutatókat

2018. március 13.

Évek óta megfogalmazódik egyetemi és vállalkozói oldalról is az igény a kapcsolatok szorosabbá tételére, a vállalkozói problémák gyorsabb, hatékonyabb megoldására. Ebben kíván segíteni az öt megyében - Baranya, Bács-Kiskun, Csongrád, Győr-Moson-Sopron és Hajdú-Bihar- működő kereskedelmi és iparkamara által elindított kezdeményezés, a Young Spirit. Az együttműködés  célja, hogy az innovatív cégek kutatás-fejlesztési igényeinek megvalósítása érdekében elinduljon egy valós együttműködés a kutatói szférával.